Vinç Hakkında Merak Edilenler

Blog
27 Nisan

Vinç Kiralamada Dikkat Edilecek Hususlar

Nelere Dikkat Etmeli ?

Vinç kiralamaya ihtiyaç duyan ve vinç kiralarken dikkat edilmesi gereken hususları merak edenler için Durmazlar Vinç olarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Birçok iş sahasında kullanılan vinçler, insan gücünün yetmediği ağırlıktaki makine ve diğer yükleri indirme bindirme işinde işgücü ve zaman kazancı sağlayarak önemli bir işi yerine getirmektedir.

Detay
Blog
15 Temmuz

Sepetli Vinç Nerelerde Kullanılır ?

Sepetli Vinçler Hakkında

Sepetli vinçler, dorse veya kamyon üzerine hidrolik sistem çalışma prensibine göre monte edilen, bom olarak adlandırılan mekanik kol ucunda bulunan sepet üzerinde taşıma yapılan vinçlerdir

Detay
Blog
16 Temmuz

Çekici Hizmeti Kaskoyu bozar mı?

Sepetli Vinçler Hakkında

Gezici hizmet veren araç servisleri bazı şirketlerin kaskosu kapsamında bulunabilir. Kasko dışında çekici çağırdığınızda, hizmetin güvenilirliğinden emin olamayabilirsiniz. Kasko güvencesindeki hizmet ise sizi aracın zarar görüp görmeyeceği derdinden kurtararak kaygıdan uzaklaştırır. Kasko kapsamında çekici hizmeti kullanmak, sürücüleri "arabayı çektirirsem kasko bozulur mu" endişesinden de uzak tutar. Çekicinin ne kadar sürede geleceği, servise ulaşım gibi konularda duyulan kargılar, uzman ekip sayesinde ortadan kalkar. En kısa sürede en yakın servise ulaşan araç, eksper ve sigorta sahibinin de anlaşması ile onarıma alınır.

Detay